Selecteer een pagina

Contactgegevens NPK Coaches

 

Limmen , Noord-Holland, info@npkcoaches.nl, 06-459 744 86

Heb je een vraag, wil je een coach pakket afnemen of wil je eerst een proefsessie?

Stuur hieronder een bericht!

Stuur een bericht!

Vraag & antwoord

Waar vinden de coach sessies plaats?

De coach sessies vinden plaats in Limmen aan de Uitgeesterweg 16. De paarden staan buiten en hebben een schuilplek. De activiteiten vinden ook veelal buiten plaats. Het intake gesprek is binnen. Ook de sessie over grenzen stellen vindt binnen plaats. 

Met welke kledingvoorschriften kan ik rekening houden?

Trek in ieder geval stevige schoenen aan en kleding die vies mag worden. Het is aan te raden om je te kleden naar de weersvoorspelling; zon, regen, kou, wind e.d. En draag vooral ook kleding waarin je je prettig voelt.

Wordt er tijdens de coachsessie ook op de paarden gereden?

Nee, tijdens de sessies wordt niet op het paard gezeten of gereden.

Waarom zijn er meerdere sessies verspreid over een langere periode?

Het coach pakket bevat drie tot vijf sessies, verspreid over ongeveer drie maanden. Voor hetgeen dat je leert tijdens de sessie heb je tijd nodig om dit te verwerken. Meestal helpen we je met drie tot vijf persoonlijke sessies of twee groepssessies een goed eind op weg. Je kunt daarna eventueel losse sessies afnemen ter aanvulling. Ook kun je na een tussenliggende periode weer opnieuw een pakket afnemen, waarbij we aan nieuwe- of bestaande coachvragen werken.

Graag wil ik eerst kijken of het iets voor mij is, voordat ik een pakket afneem. Kan dat?

Ja, dat kan! Je kunt eerst een proefsessie afnemen. Voor een klein bedrag kun je op deze manier eerst kijken of deze manier van begeleiding je aanspreekt.

Online inspiratie 

Equine assisted coach methode

Het mooie aan het coachen met behulp van paarden vind ik het directe resultaat. De kans is groot dat door het werken met paarden snel inzichtelijk wordt waar jij in de praktijk tegenaan loopt. Daar gaan we dan aan werken, waarna vernieuwde inzichten vrijwel direct kunnen worden getest in de praktijk. Op de site van het KREAC lees meer over het coachen met behulp van paarden!

Grenzen stellen

Wanneer je zelf een goede grens hebt, overschrijd je veelal minder snel de grens van een ander. Omgekeerd werkt het op dezelfde manier.          Nick Blaser ontwikkelde een 3D grensvisualisatie methode waar ook ervaringen, beelden, gevoelens en overtuigingen een rol spelen. Meer weten? Op de site van ik-grens-bewustzijn staat naast informatie ook een korte introductiefilm! Wil je zelf ervaren wat 3D grensvisualisatie jouw kan brengen? Neem dan contact met mij op voor een (proef) sessie!

Kernkwadranten, kwaliteit, Valkuil, Uitdaging, Allergie.

Kernkwadranten

Herken je dat? Iemand heeft een eigenschap waaraan jij je irriteert. Het zou dan zomaar kunnen dat jij daar ongemerkt ook iets meer van zou mogen hebben. Lees er alles over in de kernkwadranten of luister naar het verhaal van Daniel Offman!

Karaktereigenschappen én het effect van jou handelen komt tijdens mijn coach sessies ook regelmatig aan bod.