Selecteer een pagina

De tijd vliegt, er zijn alweer drie maanden voorbij sinds mijn LinkedIn berichtje over “de kers op mijn taart”. Wat heb ik veel leuke reacties ontvangen van vrienden, collega’s, oud collega’s en andere mooie mensen uit mijn netwerk! Dus ik heb mij voorgenomen om door te zetten en om zo nu en dan iets te posten op LinkedIn. 

In de tussentijd is er veel gebeurd. Positieve dingen, waar ik blij van word, maar ook dingen die minder positief waren en waar ik mij erg druk om heb gemaakt. Zowel op mijn werk als privé. Inmiddels zit ik weer in een wat rustiger vaarwater, dus tijd voor mijn tweede blog!

Op 2-2-2022 is NPK Coaches ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Ik ben nu officieel ZZP’er!

Voor de mensen die het nog niet wisten, ik heb iets met cijfers en getallen. Op 2-2-2022 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, wat een mooie startdatum! Nu ben ik echt officieel ZZP-er met mijn eigen eenmanszaak: “NPK Coaches”. In eerste instantie voor 3 jaar als kleine ondernemer. Fijn dat het op deze manier kan bij de belastingdienst, dat maakt het voor mij in dit geval ‘wel makkelijker’ 😉.

Met een KvK-nummer, een aparte bankrekening, een reclamebord in de tuin, mijn website, coachmateriaal en natuurlijk met de paarden ga ik vol goede moed verder met het uitbouwen van mijn passie. Stap voor stap. Soms een aantal stappen vooruit, soms weer een stapje terug.

Op dit moment begeleid ik mijn eerste klant in een coachtraject. Samen buiten bezig zijn, met de paarden én ervaringsgericht leren. Daar word ik nou blij van!

Verder kreeg ik vandaag te horen dat mijn merrie na 8 maanden extra zorg, toch niet drachtig blijkt te zijn. Mijn gevoel vertelde mij al dat mijn paard Helin waarschijnlijk niet drachtig was. De afgelopen +/- 10 maanden zijn mijn stalgenootjes en ik erg druk geweest met het onderhouden van twee kuddes. De fokker had namelijk gezegd dat een drachtige merrie niet bij een ruin mag staan. Of het een fabeltje is zal ik nooit te weten komen. Wij hadden mijn merrie strikt gescheiden van de ruin en toch is ze niet drachtig. Wat mij wel weer duidelijk werd is dat je iets moet doen met je voorgevoel. Ik ben blij dat er nu duidelijkheid is, hoewel ik natuurlijk in mijn hoofd al wekelijks met het nieuwe veulen bezig was.

Waar mensen hun gevoel vaak negeren, zijn paarden juist heel goed in het volgen van hun gevoel. Het is voor hen in het wild van levensbelang. Gelukkig word ik ook steeds beter in het volgen van mijn gevoel. Wist je dat je dit kunt dit trainen? 

Wil jij ook beter naar je gevoel luisteren? De NPK Coaches helpen je graag! Kijk voor meer informatie op npkcoaches.nl of meld je aan via info@npkcoaches.nl! 

Wat mij kenmerkt bij een ‘dal’ ervaring is dat ik mijzelf de tijd gun om de tegenvaller een plekje te geven. Eerst ga ik mokken, mopperen, wakker liggen, alles nogmaals overdenken etc. Vervolgens richt ik mij op de positieve kanten. Dat is niet altijd makkelijk, maar uiteindelijk kun je dan wel weer door en geeft het een soort van voldoening. Soms helpt het om erover te praten. Het voordeel is dat dieren altijd luisteren en niets terug zeggen. Ook een equine assisted coach praat niet veel, maar is er om jou verder te helpen! Stap voor stap, naar een plekje op een berg, met een prachtig uitzicht.