Selecteer een pagina

Het jaar 2022 is alweer ten einde. Ik kijk positief terug op het afgelopen jaar. Met als belangrijkste winst dat mijn gezin en de mensen die mij dierbaar zijn in een goede gezondheid verkeren. Zowel fysiek als mentaal. Iets waar je weinig invloed op kunt uitoefenen. Hoewel mentale gezondheid wel door coaching positief gestimuleerd kan worden. Ook  voeding en gezond leven kunnen een positieve invloed op de fysieke gezondheid hebben. Ik help graag met NPKCoaches met het verbeteren of behouden van je mentale gezondheid.

Op je gezondheid kun je weinig invloed uitoefenen. Coaching kan positief bijdragen aan je mentale gezondheid.

Plannen en dromen

Terugkijkend op het afgelopen jaar heb ik veel plannen gemaakt. Ook ik heb veel gedroomd over de toekomst. Niet al mijn plannen zijn gerealiseerd. Een aantal wel! Als ik focus op het positieve, zijn er best veel plannen uitgekomen. Ik heb de neiging om te veel te willen in korte tijd. Om tot dit soort inzichten te komen zijn mijn paarden ook mijn persoonlijke coaches. Zij geven mij regelmatig advies; bijvoorbeeld door te blijven staan, of door weg te lopen. Door mee te werken, of door dwars te zijn. Dit helpt mij in het maken van keuzes.

Goede voornemens

Vooruitkijkend op 2023 probeer ik mijn werk en privé te continueren op de ingeslagen weg. Met NPKCoaches wil ik meer mensen helpen. Team-coaching, aangevuld met persoonlijke coaching, daar ga ik mij meer op richten. Het functioneren binnen het team heeft alles te maken met het functioneren van jou als persoon. Ook is het van belang dat er een optimale team samenstelling is, waarbij verschillende persoonlijkheden en niveaus elkaar aanvullen.

Het functioneren van jouw team heeft alles te maken met het functioneren van jou als persoon. Hoe functioneren de teams waar jij onderdeel van bent? 

Diverse teams

Hoe functioneren de teams waar ik onderdeel van ben? Op mijn werk is ons team compleet. Dit sluit goed aan bij de behoefte die wij op dit moment hebben. Dat doet mij goed! Het geeft energie om samen voor een doel te gaan en om elkaar te versterken. Voor wat betreft het team ‘vrijwilligers’ bij mijn paarden heb ik nog wensen. Hier zijn we nog onderbezet. Het afgelopen jaar ben ik wel wijzer geworden welk type persoonlijkheid zou passen binnen dit ‘hobbyteam’. En welke persoonlijkheid aansluit bij de paarden én bij de omgeving. Daarnaast ben ik uiteraard onderdeel van ons gezinsteam. Daarvoor heb ik geen aanvullende wensen. Ook (onze) kinderen zijn een goede spiegel van mijzelf en mijn man.

Genoeg over mij. Hoe kijk jij terug op het afgelopen jaar? En wat wil jij bereiken in 2023? Zowel op persoonlijk vlak, als binnen de teams waar je een onderdeel van bent? Misschien vullen onze plannen elkaar aan en ontmoet ik je met NPKCoaches. Schroom niet om mij in dat geval een bericht te sturen. Waar je ook voor kiest, ik wens je een gezond en gelukkig 2023 toe! Dat een deel van je dromen uit mag komen.

Gezond en gelukkig 2023. Dat een deel van je dromen mag uitkomen!