Selecteer een pagina

Mijn eerste blog over een nieuw begin. Bij het starten van een coachpraktijk ben ik begonnen met het maken van een persoonlijke website. NPKCoaches.nl bevat informatie over het coachtraject en de onderwerpen waarmee ik coachees zoal kan helpen. Ook kunnen toekomstige klanten mij vanaf nu af aan vinden voor het maken van een afspraak! De website was een van de eerste dingen die ik af wilde hebben, voor het openen van mijn eigen praktijk. En nu is het dan eindelijk zover mijn website is af!  

 

Met trots kan ik nu zeggen: de website van NPK Coaches staat online!

Na maanden van voorbereiden, vormgeven, brainstormen, overleggen, verbeteren en puntjes op de i, is mijn website af en ben ik klaar om van start te gaan als coach met behulp van paarden.

Afgelopen zomer begon ik met het zoeken naar iemand die mij kon helpen met het maken van mijn website. Binnen mijn netwerk lukte het al snel om een geschikte website bouwer te vinden, namelijk Caroline de Grood. Daarna begon ik met het schrijven van de teksten en het verzamelen van beeldmateriaal. Het inschakelen van hulp was een goede keuze. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! Dat was hier ook het geval. Maar ik ben enthousiast over het resultaat. 

Ook op LinkedIn heb ik inmiddels aangekondigd dat ik voor mijzelf ben begonnen. Ik ben ontzettend dankbaar voor de positieve reacties die ik heb ontvangen! Er zijn zo veel mooie mensen uit het heden en uit het verleden die hebben gereageerd. Dat geeft mij een extra drive om door te zetten en om mijn coach praktijk te laten slagen. Kijk gerust rond op mijn website en laat mij hieronder in een reactie weten wat je er van vindt.

Hulp nodig bij het bereiken van je doelen? De NPK Coaches kunnen jou hierbij helpen! Neem contact op via info@npkcoaches.nl.

Naast deze website, kun je ook via verschillende social media kanalen met mij in contact komen.